Αντγιε (Antje) Κόκκορη

Έκθεση Ασθενή

Αθήνα 20-06-2004
Ονομάζομαι Αντγιε (Antje) Κόκκορη, κατάγομαι από την Γερμανία και ζω με την οικογένεια μου -τον Έλληνα σύζυγο μου και τα δυο (2) παιδιά μας-στην Ελλάδα τα τελευταία 14 χρονιά.
Είμαι υπεύθυνη για τα θέματα του σπιτιού μου και την ανατροφή και μόρφωση των παιδιών μου. Ασχολούμαι με το volley ball και μου αρέσει το jogging.
Τον Αύγουστο 2003 ξεκίνησε η ταλαιπωρία με την μέση μου. Από μια μικρή ενόχληση ,που έγινε μετά πόνος και με κράτησε στο κρεββατι για 10 μέρες. Εκείνο το διάστημα της ακινησίας μου πήρα φαρμακευτική αγωγή.

Μετά από αυτό το γεγονός επανήλθα στην κανονική καθημερινή μου ζωή και θεώρησα ότι ήταν ένα περιστατικό , που ξεπεράστηκε οριστικά.
Όμως στις αρχές Οκτωβρίου 2003 μου παρουσιάσθηκε πόνος στο δεξί ισχίο. Ήταν πρωτόγνωρος οξύς πόνος. Μονό κατά το διάστημα του νυχτερινού ύπνου δεν ένιωθα τον πόνο. Το υπόλοιπο μέρος της ημέρας δεν ήταν ευχάριστο. Μαζί με τον σύζυγο μου ξεκινήσαμε επισκέψεις σε ειδικούς γιατρούς, κάναμε εξετάσεις , μαγνητική τομογραφία, αλλά όλοι οι γιατροί μας συνιστούσαν εγχείρηση.
Η ερευνά αγοράς διήρκεσε τέσσερις (4) μήνες και είχαμε πια εξαντλήσει το θέμα. Θεωρούσαμε ότι δεν μπορούμε πια να αποφύγουμε την εγχείρηση, που προσωπικά δεν θέλαμε σαν λύση. Στους τέσσερες (4) αυτούς μήνες υπήρχε φαρμακευτική αγωγή χωρίς φανερά αποτελέσματα.
Η σύσταση για την DRX 9000 έγινε από γνωστό μας πρόσωπο, που είχε προσωπική εμπειρία από τα αποτελέσματα της μεθόδου σας. Μάλιστα και αυτός είχε εισπράξει από τους ειδικούς γιατρούς την γνωμάτευση ,ότι θα έπρεπε να κάνει μονό εγχείρηση.
Όταν επισκεφθήκαμε την DRX 9000 η κατάσταση μου ήταν επιβαρυμένη. Ζούσα με τον πόνο. Δεν μπορούσα πλέον να καθήσω , ο πόνος στο ισχίο μου προκαλούσε μούδιασμα μέχρι τα δάχτυλα του ποδιού μου.
Η πρώτη εξέταση από τον γιατρό κο Δημήτριο Μαντζιάρα ήταν μια έκπληξη για εμάς. Με εξέτασε σχολαστικά και αποφάνθηκε ότι έχω κοίλη μεσοσπονδύλου και ότι δεν ήταν η λύση να κάνω εγχείρηση. Μας παρουσίασε σε demo την σπονδυλική στήλη, μας εξήγησε τα προβλήματα της κοίλης σπονδύλου , γενικά μας αφιέρωσε χρόνο και ήταν κατατοπιστικός. Μάλιστα μετά από την εξέταση του παρουσιάσαμε την μαγνητική τομογραφία και είδαμε ότι πραγματικά εντόπισε το πρόβλημα μας.
Είχαμε ήδη επισκεφθεί πολλούς γιατρούς, είχαμε ξοδέψει πολλά χρήματα, αλλά κανένας δεν αφιέρωσε τόσο χρόνο για το πρόβλημα μας. Όλοι έβλεπαν την μαγνητική τομογραφία και όλοι ζητούσαν να κάνω την εγχείρηση (κόστος από 7,000- 11,000 ευρώ).

Ακολούθησα πίστα τις οδηγίες της DRX 9000 για την συχνότητα των επισκέψεων, να αποφεύγω την οδήγηση κτλ Με την συμπλήρωση της πρώτης εβδομάδας άρχισα να βλέπω βελτίωση . Σταδιακά άρχισα να αισθάνομαι θετικά όμορφα, ευχάριστα για την ζωή μου. Δεν είχα πόνους στο ισχίο. Μπορώ πλέον να οδηγώ-περιορισμένα-,να πηγαίνω τα παιδιά μου και πάλι στο σχολείο, να κάνω δουλείες του σπιτιού- αποφεύγοντας τα βάρη- Σήμερα κάνω μπάνιο, επανέρχομαι στο jogging σταδιακά
Είμαι ευτυχισμένη που βλέπω ότι, παρόλο που πονούσα για τέσσερις(4) μήνες και ξοδέψαμε χρόνο και χρήματα άξιζε τον κόπο ,αφού βρήκαμε λύση και αποφύγαμε την εγχείρηση.
Θα συνεχίσω να πηγαίνω κάθε χρόνο στην DRX 9000 για πρόγραμμα συντήρησης (4-5 επισκέψεις). Θεωρώ ότι είναι καθήκον μου να συστήνω την DRX 9000 σε φίλους και γνωστούς ,που έχουν παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου και θέλουν να αποφύγουν την λύση της εγχείρησης.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Καθριν, που μου συμπαραστάθηκε όλη την περίοδο των επισκέψεων μου στην DRX 9000 και που με έκανε να χαίρομαι κάθε φορά που ερχόμουν για θεραπευτική αγωγή στην DRX 9000.