Αργυρόπουλος Παντελής

Έκθεση Ασθενή

ΟνομάζομαιΑργυρόπουλος Παντελής ετών 38.
Πονούσα στη μέση από τον Οκτώβριο του 1998, σηκωνόμουνα το πρωί με πόνους και με δυσκολία φορούσα τα παντελόνια μου. Στις αρχές Ιουνίου 1999 δεν μπορούσα να περπατήσω, είχα πόνο στην μέση και είχε πιαστεί το αριστερό μου πόδι, δεν μπορούσα να το πατήσω, έτσι έπεσα στο κρεβάτι.
Έκανα αξονική και μαγνητική τομογραφία και έδειξαν ότι έχω κήλη του δίσκου Ε5-Ι1. Επισκέφτηκα δύο γιατρούς ορθοπεδικούς, ο ένας μου σύνεστησε να κάνω εγχείρηση, μου έδωσε και έκανα και μερικές ενέσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα και ο άλλος γιατρός μου είπε να καθήσω στο κρεβάτι και θα μου περάσει με τον καιρό.

Κάθησα ένα μήνα στο κρεβάτι χωρίς αποτέλεσμα.
Όταν πήγα στο γραφείο της DRX 9000 δεν μπορούσα να πατήσω το πόδι μου.Άρχισα να κάνω τις θεραπείες και μετά τις 4-5 θεραπείες άρχισα να βλέπω βελτίωση και σιγά-σιγά να περπατάω.
Τώρα που τελείωσα την θεραπεία αισθάνομαι μια χαρά, δεν έχω τους πόνους που είχα, οδηγώ ακόμη και το αυτοκίνητο χωρίς να πονώ καθόλου.
Η γνώμη μου για το DRX 9000 System μπορώ να την εκφράσω με μια λέξη μόνο «Σωτήρας». Συνιστώ σε όσους έχουν πρόβλημα με την μέση τους να το επισκεφτούν χωρίς επιφυλάξεις.