Άστρας Άλκης

Έκθεση Ασθενή

Ονομάζομαι Αστρας Αλκής, είμαι 70 ετών, σε μια ηλικία που οι γιατροί εύκολα σου λένε με συμπάθεια «Φίλε μου πρέπει να ζήσεις μ’ αυτό»
Είμαι ζωγράφος και τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνώ στο πόδι έτσι κουράζω την μέση μου .Εδώ και μερικά χρονιά έχω ενοχλήσεις με πόνο στην μέση και με λίγες ασκήσεις και φυσιοθεραπεία μπορούσα και το πολεμούσα κάπως
Τα τελευταία δυο χρονιά όμως οι ενοχλήσεις μεγάλωναν και ο πόνος έγινε πιο δυνατός τόσο που άρχισα να γίνομαι δυστυχής. Οι πόνοι άρχισαν να γίνονται με πιο συχνή διάρκεια ανυπόφοροι και εγώ άρχισα να ανησυχώ σοβαρά. Έβγαλα ακτινογραφίες που έδειξαν εκφυλιστική Αρθρίτιδα, λόγω ηλικίας. .και στένωση σπονδύλων και όπως πάντα ο γιατρός μου είπε τα συνηθισμένα του. Έτσι είναι η ζωή λουλούδι που φυλλοροει (όπως λέει και το τραγούδι). κ.λ,π. κ.λ.π.. Δεν το χώνεψα όμως!, και ομολογώ αισθανόμουν πολύ πεσμένος ψυχολογικά ώσπου μια μέρα εντελώς τυχαίως σε ένα έντυπο διάβασα για τις θεραπευτικές ικανότητες του συστήματος DRX 9000!!!.
Όλα τα αλλά γρήγορα, .η γνωριμία μου με την ομάδα των θεραπευτών του DRX 9000 που πραγματικά με εντυπωσίασε με το Ήθος και τις προσπάθειες τους στην εξυπηρέτηση του ασθενούς. .Έχω τελειώσει την θεραπεία μου με επιτυχία και αισθάνομαι σαν πουλί, μπορώ να κινούμαι χωρίς πόνο και ευκίνητος σαν παιδί.. Τι μπούρδες τα της ηλικίας!!!
Είμαι πολύ ευτυχής και χαρούμενος κι αυτό το οφείλω αποκλειστικά στο DRX 9000 SYSTEM και στο έμπειρο προσωπικό του.
Τους ευχαριστώ όλους!!