Μαρκάδας Χρήστος

Έκθεση Ασθενή

Είμαι ο Μαρκάδας Χρήστος ετών 48 Για να γίνει καλλίτερα κατανοητή η σημερινή κατάσταση της υγείας μου όσον αφορά την οσφυαλγία που με ταλαιπωρεί, Θεωρώ σκόπιμο να αναφερθώ εν τάχη στην πορεία της εξέλιξής της μέχρι τις 17 Απριλίου 2001 οπότε και ενημερώθηκα για την D R S System Πρότυπη Θεραπεία μέσης .Η αρχική επαφή μου με την πάθηση της οσφυαλγίας έγινε σε νεαρή ηλικία περίπου 22 ετών ύστερα από ψύξη στη μέση. Οι ακτινογραφίες που έκανα κατά καιρούς δεν έδειχναν τίποτε. Από τότε είχα πάντοτε ευαισθησία και ιδιαίτερα ύστερα από κόπωση χειρονακτικών εργασιών. Το 1993 υποβλήθηκα για πρώτη φορά σε αξονική τομογραφία η οποία έδειξε μικρή κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου μεταξύ Ο4 και Ο5 σπονδύλων. Καθώς περνούσε ο καιρός και πρόσθετα χρόνια και κιλά τα προβλήματα μεγάλωναν σε ένταση και συχνότητα, ώσπου το καλοκαίρι του 1997 μετά από κάποιο πρωινό ξύπνημα διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να κουνήσω και τα δύο μου πόδια.

Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με αντιρρευματική-αντιφλεγμονώδη αγωγή και κατάκλιση είκοσι ημερών. Τα Θαλασσινά μπάνια που ακολούθησαν βελτίωσαν την κατάσταση μου. Τον Οκτώβριο του ιδίου έτους κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου σε νοσοκομείο υποβλήθηκα σε μαγνητική τομογραφία στην οποία φαίνονται κήλες μεσοσπονδυλίων δίσκων μεταξύ Ο4 και Ο5 καθώς και μεταξύ Ο5 και Ι 1 σπονδύλων. Μου συνεστήθη η χειρουργική επέμβαση, την οποία απέρριψα και συνέχισα την Θεραπεία με φυσιοθεραπείες και κολύμβηση οπότε και ανέκτησα πλήρως την υγεία μου.
Τον Απρίλιο του 2000 τα προβλήματα ανέκαμψαν με την μορφή της δεξιάς ισχιαλγίας, επειδή σήκωσα κάποιο μεγάλο βάρος. Αντιμετωπίστηκε με εναίσιμο αντιρρευματική θεραπεία και κολύμβηση. Η κολύμβηση όμως δεν συνεχίσθηκε και μετά το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να αρχίσουν περί τον Μάρτιο του 2001 μικροενοχλήσεις κυρίως μετά το πρωινό ξύπνημα με τη μορφή της δεξιάς ισχιαλγίας, η οποία υποχωρούσε. με μερικές μικροκινήσεις και με την βοήθεια ελαφριάς αντιρρευματικής αγωγής, όλη η ημέρα κυλούσε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτό συνεχίσθηκε μέχρι και την 16 Απριλίου 2001, οπότε η πρωινή ισχιαλγία δεν υποχωρούσε με τίποτα. Υποχώρησε όμως με εναίσιμο αντιρρευματική Θεραπεία για μία μόνο ημέρα διότι δεν κατακλίθηκα αλλά συνέχισα την επαγγελματική μου δραστηριότητα, οπότε στις 17 Απριλίου 2001 δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ ούτε να ηρεμήσω ακόμα και ξαπλωμένος. Συνέχισα τις ενέσεις και πρόσθεσα και παυσίπονες. Αφού παρέμεινα μία εβδομάδα ξαπλωμένος συνεχίζοντας τις ενέσεις χωρίς την
παραμικρή βελτίωση, άρχισα να ψάχνω μεταξύ των : εγχείρηση – laser ­οστεοπαθολόγοι οι οποίοι μου συνέστησαν χειρουργείο για να με αναλάβουν) και του DRX 9000 system, όπου μετά την εξέταση της μαγνητικής τομογραφίας του 1997 είπαν ότι μπορούν να με αναλάβουν.
Αφού ενημερώθηκα από τα σχετικά έντυπα του DRX 9000 system, αποφάσισα την άμεση έναρξη της Θεραπείας διότι έκρινα ότι είναι μία φυσική αποκατάσταση χωρίς επεμβάσεις χειρουργικές, laser, κ.λ.π. Τις πρώτες τρεις μέρες της Θεραπείας πηγαινοερχόμουν ξαπλωμένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με πόνους. Στη συνέχεια άρχισα να κάθομαι στο κάθισμα. Η βελτίωση της κατάστασής μου ήταν μικρή αλλά σταθερή. Στη δέκατη Θεραπεία σταμάτησα τις ενέσεις και συνέχισα με χάπια των οποίων τη δασολογία μείωνα σιγά-σιγά.

Μέχρι την 15η Θεραπεία υπήρχαν στιγμές που απελπιζόμουν ότι τελικά δεν θα προκύψει καμιά βελτίωση. Μετά την 17η Θεραπεία, σταμάτησα τελείως και τα χάπια, μπορούσα πλέον να περπατώ άνετα και για σχετικά μεγάλα διαστήματα χρονικά και αποστάσεων. Η θεραπεία με το DRX 9000 διάρκεσε από 2/5 έως 15/6/2001 (21 Θεραπείες), η δε βελτίωση της υγείας μου ήταν τέτοια που μου επέτρεψε να οδηγώ συνεχώς για μεγάλες αποστάσεις, να περπατώ άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα και να αρχίσω και την κολύμβηση. Ζούσα πλέον χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σήμερα που καταθέτω τον απολογισμό μου για τη Θεραπεία με το DRX 9000 system είναι Σεπτέμβριος του 2001, η υγεία μου αποκαταστάθηκε πλήρως. Το DRX 9000 μου επέτρεψε να συνεχίσω όλες μου τις δραστηριότητες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τη γνώμη που έχω για το DRX 9000 system οι αναγνώστες της παρούσης πιστεύω ότι Θα την εξαγάγουν από τα προαναφερόμενα. Αλλά δεν Θα ήταν κακό επίσης και να την εκφράσω λέγοντας ότι το DRX 9000 system είναι μία μέθοδος απόλυτα φυσικής αποκατάστασης, την οποία πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει σαν πρώτη εκλογή για την Θεραπεία κάθε οσφυασχυαλγίας.
Επίσης, με την παρούσα Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του DRX 9000 system και ιδιαιτέρως την κα Kathy Lamb για τη συμπαράστασή τους, την ψυχολογική τόνωση και τις εύστοχες συμβουλές τους κατά την διάρκεια της Θεραπείας μου