Δημήτρης Νικητόπουλος

Έκθεση Ασθενή

ΠΡΟΤΥΠΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΗΣ
Γεια σας με λένε Δημήτρη Νικητόπουλο είμαι 33 ετών είμαι παντρεμένος και έχω ένα παιδί 2 ετών. θα σας μιλήσω για το πρόβλημα που είχα με την μέση μου . Το πρόβλημα μου ξεκίνησε με κάποιες μικροενοχλήσεις χωρίς να δίνω σημασία. Όμως τον τελευταίο χρόνο άρχισε να με πονάει σε μόνιμη βάση χωρίς να με Θέσει εκτός εργασίας. Νομίζοντας φυσικά ότι δεν είναι τίποτα και ότι θα μου περάσει κάποια στιγμή , το άφησα. Έλα όμως που το πρόβλημα μου μεγάλωνε σιγά σιγά με τις δουλείες, τις υποχρεώ­σεις λίγο από αμέλεια και με το τρόπο αυτό έφτασα στο απροχώ­ρητο. Τον Γενάρη που μας πέρασε γύρω στις 20 του μήνα έφυγα από την δουλειά μου αυτό ήταν ! Δεν μπορούσα να περπατήσω, να δουλέψω, να οδηγήσω , ήμουν πλέον στο σπίτι δεν μπορού­σα να σηκωθώ από το κρεβάτι η γυναίκα μου μου έφερνε το φαγητό εκεί δεν μπορούσα να κάτσω σε καρέκλα και πολλά άλλα. Πόναγα πολύ στην μέση και στο αριστερό μου πόδι από πάνω μέχρι κάτω την πατούσα και ειδικά στο μπούτι στο οποίο ένιωθα ότι είχα εκατό βελόνες. Αποφάσισα να πάω σε κάποιον ορθοπεδικό στη Τρίπολη του ΙΚΑ ο οποίος μου έδωσε μυοχαλαρωτικά και ύστερα από μια βδομάδα έκανα αξονική η οποία έδειξε το μεγάλο πρόβλημα που είχα στη μέση μου . Μια κήλη δίσκου σε μεγάλο βαθμό και κάποιες άλλες έτοιμες να παρουσιάσουν κι αυτές πρόβλημα . Τότε έμαθα τι είναι δισκοπάθεια. Μετά από αυτό πήγα σε έναν φυσίατρο στην Καλαμάτα ο οποίος είδε την αξονική μου σύνεστησε κάποιες ενέσεις παυσίπονες και αντιφλεγμονώδεις .

Αφού έκανα γύρω στις 30 ενέσεις δεν είδα καλυτέρευση , πήγα πάλι στο γιατρό ο οποίος μου σύνεστησε να πάω σε νευροχειρουργό για να κάνω εγχείρηση εγώ δεν πήγα παρότι πόναγα πολύ τότε από κάποιο γνωστό έμαθα ότι υπάρχει άλλος γιατρός στην Καλαμάτα ο οποίος έκανε μια θεραπεία με οξυγόνο και όζον , σε αυτόν είχα στηρίξει πολλές ελπίδες γιατί έγινε καλά με παρόμοιο πρόβλημα. Κάπως υποχώρησαν οι πόνοι αλλά από κει και πέρα αποφάσισα να διακόψω αυτή την θεραπεία γιατί κατάλαβα ότι το πρόβλημα μου ήταν πολύ μεγάλο και δεν θα περνούσε με τίποτα και είχα απελπιστεί. Αυτή την περίοδο γύρω στα μέσα του Απρίλη έμαθα από κάποιο φίλο για την πρότυπη θεραπεία μέσης DRX 9000 SYSTEM .Δεν έδωσα μεγάλη σημασία σκεπτόμενος ότι στις προηγούμενες θεραπείες είχα αποτύχει .Αποφάσισα να ανέβω στην Αθήνα να πάω σε νευροχειρουργό μπήκα μέσα στον Ευαγγελισμό. Ο γιατρός μόλις είδε την αξονική μου σύνεστησε να κάνω και μαγνητική τομογραφία. Βλέποντας την μου σύνεστησε να κάνω εγχείρηση και με κανένα άλλο τρόπο δεν θα έβλεπά Θεραπεία. Εγώ ακούγοντας αυτά και παρότι μου είπε ότι Θα είχε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας δεν θέλησα να κάνω εγχείρηση και ζήτησα να βγω από τον Ευαγγελισμό. Τότε μου ήρθε ξανά στην σκέψη η πρότυπη Θεραπεία μέσης DRX 9000 SYSTEM .Πήρα τηλέφωνο τον κ. Δημήτρη Αλέμη και έκλεισα ραντεβού να κουβεντιάσουμε από κοντά. Όταν πήγα στον κ. Δημήτρη ήμουν λίγο μαζεμένος και χωρίς να περιμέ­νω πολλά πράγματα .Όμως με κάτι προσπέκτους που μου έδωσε και διάβασα πείστηκα να αρχίσω θεραπεία την ίδια μέρα .Τη πρώ­τη βδομάδα θεραπείας δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα οι πόνοι παρέμεναν μπορούσα να περπατήσω λίγο και το ότι το μηχάνημα αυτό δεν μου έκανε ζημιά δεν έπαιρνα φάρμακα συν ότι ένιωθα ότι ήταν η τελευταία μου ευκαιρία να γλιτώσω την εγχείρηση προχώρησα.

Την δεύτερη εβδομάδα είδα μικρή βελτίωση συν κάποια, κουβέντα με μια κοπέλα που είχε σχεδόν το ίδιο πρόβλημα μου ακόμα πιο μεγάλο κουράγιο. Μέρα με την μέρα έβλεπα ότι έφευγαν οι πόνοι και το μούδιασμα στο πόδι. Από εκεί και πέρα πείστηκα οριστικά ότι εδώ ΝΑΙ θα δω κάτι το καλό και συνέχισα με βάση το πρόβλη­μα που είχα μέχρι τις 25 Θεραπείες. Οι πόνοι υποχώρησαν τελείως με κάποια μικρά κρατήματα στο πόδι τα οποία Θα περάσουν με κάποια μπάνια και τον καιρό. Επιτέλους τελείωσε ο Γολγοθάς μου. Είμαι πολύ χαρούμενος ύστερα από 5 μήνες. Θα συνιστούσα οποίος έχει πρόβλημα με την μέση του να κάνει αυτή την θεραπεία γιατί θα έχει σίγουρα αποτελέσματα. Εγώ αν είχα έρθει από την πρώτη στιγμή να κάνω την θεραπεία αυτή θα είχα τελειώσει νωρίτερα δε Θα είχα περάσει τόσους φρικτούς πόνους θα είχα ξοδέψει λιγότερα χρήματα Θα είχα επανέλθει πιο σύντομα στη δουλειά μου και τέλος Θα ήμουν πιο γρήγορα γερός και δυνατός στο σπίτι και στην οικογένεια μου χωρίς να είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες και να στεναχωριέμαι εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι.

Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Κάθη και τον κ. Δημήτρη που με βοήθησαν πάρα πολύ στο πρόβλημα μου σαν να ήμουν δικός τους άνθρωπος.