Γαρυφαλιά Σταμούλη

Έκθεση Ασθενή

Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2000
Ονομάζομαι Λίτσα Σταμούλη και είχα αφόρητους πόνους στην μέση, υπέφερα από οσφυαλγία για 20 περίπου χρόνια. Τον τελευταίο καιρό όμως άρχισε ο πόνος να κατεβαίνει στο δεξί μου πόδι. Οι πόνοι ήταν ανυπόφοροι.
Ήμουν στο εξωτερικό, όπου εκεί επισκέφτηκα διάφορους καλούς γιατρούς ,οι οποίοι μου είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνω εγχείρηση, διότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων είχα δισκοκήλη. Μου ανακοίνωσαν πως η συγκεκριμένη περίπτωση, εάν δεν χειρουργούταν, θα έφτανα σε παράλυση.

Εγώ όμως πέρασα εκεί τον καιρό μου με διάφορα παυσίπονα και πολλούς πόνους, έως ότου να έρθω εδώ στην Ελλάδα για να επισκεφτώ τον δικό μου γιατρό που του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη και ο οποίος ονομάζεται Ιωάννης Βάιλας.

Εκείνος με έστειλε να κάνω αξονική τομογραφία και στην συνέχεια μαγνητική. Με υπέβαλε σε ακινησία με ενέσεις και πολλά άλλα φάρμακα. Βλέποντας όμως ότι η κατάσταση δεν βελτιωνόταν μου συνέστησε το DRX 9000 system, για να μπορέσουμε να αποφύγουμε την εγχείρηση.
Ξεκίνησα λοιπόν το DRX 9000 system (μηχάνημα) έχοντας πάντα τις αμφιβολίες μου. Μέχρι τις 10 φορές που έκανα θεραπεία ήταν πολύ μικρή η βελτίωση έχοντας σαν αποτέλεσμα να αρχίζω να απελπίζομαι.
Σιγά σιγά με τον καιρό όμως η διαφορά γινόταν όλο και πιο αισθητή. Ώσπου στο τέλος μετά δηλαδή και την 20η φορά, το πόδι μου έγινε εντελώς καλά.

Σήμερα που τελείωσα τις θεραπείες είμαι πολύ ικανοποιημένη από τα αισθητά αποτελέσματα του DRX 9000 system, και πάνω από’ όλα για το γεγονός που γλίτωσα μια εγχείρηση.