Μαυρόπουλος Γρηγόρης

Έκθεση Ασθενή

Ονομάζομαι Μαυρόπουλος Γρηγόρης και είμαι εκπαιδευτής οδηγών αυτοκινήτων.
Το πρόβλημα της μέσης μου εκδηλώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι το Σεπτέμβριο, σε μια απότομη κίνηση , παίζοντας ποδόσφαιρο. Στην αρχή πονούσα στην περιοχή της λεκάνης. Μετά από ένα μήνα περίπου, ο πόνος μού πέρασε κι επαναπαύτηκα. Η ακτινογραφία που έβγαλα, δεν έδειξε κάτι σοβαρό. Την περίοδο των Χριστουγέννων άρχισα πάλι να πονάω στην περιοχή της λεκάνης κι ο πόνος αυτός κατευθυνόταν σιγά – σιγά προς τον αριστερό γλουτό και το αριστερό μου πόδι. Τότε ο γιατρός , μού είπε να βγάλω μια μαγνητική τομογραφία, όπου εκεί φάνηκε ότι έχω μια μεγάλη δισκοκήλη στον 5° οσφυϊκό σπόνδυλο. Επισκέφτηκα δύο νευροχειρουργούς, εκ των οποίων ο ένας μου συνέστησε άμεσα χειρουργείο κι ο άλλος μου συνέστησε να μείνω ξαπλωμένος για τουλάχιστον 20 μέρες, με τη συνοδεία ισχυρής φαρμακευτικής αγωγής. Την περίοδο εκείνη, ένας φίλος μου νοσηλευτής, μου συνέστησε να επισκεφτώ το DRX 9000, που με τη θεραπεία αυτή είχαν γίνει καλά κι απέφευγαν το χειρουργείο δύο φίλες του. Τότε επισκέφτηκα κι εγώ τους υπεύθυνους του DRX 9000, σαν τελευταία λύση πριν χειρουργηθώ.
Η κατάσταση μου όταν ήρθα στο DRX 9000 ήταν πολύ άσχημη. Οι πόνοι στη μέση και στο αριστερό μου πόδι ήταν ανυπόφοροι, επίσης δεν άντεχα άλλο να είμαι ξαπλωμένος σ’ ένα κρεβάτι. Η ψυχολογική μου κατάσταση ήταν πάρα πολύ άσχημη. Σημειωτέων ότι δεν εργαζόμουν για 2,5 μήνες.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας υπήρχαν φορές που η κατάσταση μου βελτιωνόταν κι άλλες που επιδεινωνόταν. Μέχρι και την 8η θεραπεία ερχόμουν από τη Γλυφάδα με ταξί και μη μπορώντας ούτε να καθίσω στο αυτοκίνητο. Μετά την 8η θεραπεία άρχισα να έρχομαι με λεωφορείο και μετρό. Μπορούσα πλέον να περπατώ.
Αφού τελείωσα και την 20η θεραπεία, άρχισα σιγά – σιγά να εργάζομαι. Τώρα εργάζομαι κανονικά χωρίς να υποφέρω και κάνω τακτικά τις ασκήσεις που μου συνέστησαν.
Επίσης ξεκίνησα να πηγαίνω στο κολυμβητήριο 3 φορές την εβδομάδα και να περπατάω αρκετά.
Είμαι αρκετά καλά και πιστεύω ότι χάρη στη μέθοδο DRX 9000 απέφυγα την εγχείρηση. Η γνώμη μου για το DRX 9000 δεν μπορεί να είναι παρά μόνο θετική. Είναι ένα μηχάνημα που σου κάνει θεραπεία ανώδυνα και με ασφάλεια. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους υποφέρουν από προβλήματα στη μέση τους. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την Κάθυ, το Δημήτρη, τη Μίνα, που ήταν μαζί μου πολύ περιποιητικοί και προπάντων πολύ υπομονετικοί.
Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και ιδιαίτερα την Κάθυ, που σε δύσκολες στιγμές, όταν έχανα την υπομονή μου και την ψυχραιμία μου, με ανέβαζε ψυχολογικά, λέγοντας μου ότι πρέπει να κάνω πολύ υπομονή και να μην απογοητεύομαι και ότι στο τέλος θα γίνουν όπως εκείνη μου έλεγε.
Να είστε πάντα καλά και να συνεχίζετε να ανακουφίζετε , όλους όσους έρχονται σ’ εσάς.